Leif Ringkjøbing

photo
Leif Ringkjøbing
Forlaget Sokratez
leif@sokratez.dk
51 22 81 45
sokratez.dk

Målgruppe: Skoler og uddannelse, kommuner, hjælpemiddelcentraler og virksomheder.

Vision: Let for alle at læse og skrive.

Mision: Sokratez tilbyder it-hjælpemidler til læsning, skrivning og kommunikation, til fornuftige priser. Sokratez tilstræber at være det bedste valg for brugeren. Vores holdning er at tilbyde software, som er nemt at bruge for både børn og voksne.

Strategi: At arbejde sammen med innovative virksomheder i Europa og tilbyde en produktportefølge inden for læsning, skrivning og kommunikation.  Dette betyder en fokuseret indsats på de rette it-hjælpemidler til personer med læse- og skrivevanskeligheder.

It-hjælpemidler til læsning, skrivning og kommunikation
Sokratez udbyder både enkeltprodukter og licensaftaler. Licensaftaler tilbyder vi til kommuner, skoler og uddannelse, og virksomheder. Licensaftalerne er helt gennemskuelig og indeholder en løsning som tager udgangspunkt i brugeren og ikke mindst den, der skal hjælpe brugeren i gang med at bruge it-hjælpemidlerne. De store økonomiske besparelser findes i kvalificeringen af brugeren, og derfor vælger vi at samarbejde med producenter der tager brugervenlighed alvorligt. Vi ved at brugeren får den bedste udnyttelse af vores produkter sammen med professionelle vejledere. Enkel tilgang til alle produkterne og brugervenlighed giver store tidsbesparelser for vejlederne, som dermed kan fokusere på deres fagområde.

Vi har lige nu fire samarbejdspartnere: Clarosoft, Svensk Talteknologi, Oribi og Prolog Developing Center, som alle fokuserer på it-hjælpemidler til læsning, skrivning og kommunikation.

Forlaget Sokratez
Enghavevej 39
5230 Odense M


Udgivet i Medlemmer, Medlemsprofiler